Nieuws

www.olympia-oosthuizen.nl

Nieuwsbrief Olympia december 2021

Beste leden,

Allereerst bedanken wij onze trouwe leden die zodra het mocht en kon, kwamen trainen. Zowel binnen als buiten! Ondanks de beperkingen door corona hebben de jeugdleden veel mogen trainen. De dames en heren mochten helaas maar weinig trainen. Ondanks dat zijn de meeste leden de club trouw gebleven. Dank voor jullie begrip!

Afgelopen tijd is er te weinig communicatie geweest vanuit het bestuur. Onze excuses hiervoor. Vanaf nu zullen wij meer gaan communiceren door ieder kwartaal een nieuwsbrief naar jullie te sturen.

In deze nieuwsbrief laten wij jullie weten welke activiteiten er zijn geweest in 2021.

Januari 
Door de langere winterstop zijn er in januari een aantal keer TikTok challenges georganiseerd door Anne-Fleur en Anna. Hieronder een aantal winnaressen met hun prijsjes!

Je kunt ons nog steeds volgen op TikTok! En wie weet komen er in de Kerstvakantie weer nieuwe challenges online! @olympiaoosthuizen.

Vanaf 19 januari mochten we gelukkig weer lesgeven aan de jeugdleden. De gymlessen werden samengevoegd naar 2 groepen en werden op de dinsdag gegeven. De streetdance lessen bleven op de woensdag, maar werden ingekort naar 30 minuten.
In de winter/begin lente was het nog vaak koud buiten. Gelukkig werd het weer steeds beter! Als het te slecht weer was, moesten we helaas de lessen afzeggen. Soms gebeurde dat heel erg last minute. Wegens die reden zijn er voor alle gym- en danslessen What’sApp groepen aangemaakt. Hierin zitten alle ouders/verzorgers van de kinderen. Nog steeds is er veel communicatie via de appgroepen. Wekelijks worden hier leuke foto’s ingedeeld van de lessen.

April
Zoals de foto tijdens de Paas gymles hieronder! Rechts staat onze gymassistente van de dinsdag, Fien Pronk.

Fien heeft in juni haar assistent niveau 1 diploma behaald!
Fien helpt elke dinsdagmiddag bij de gymlessen. We zijn heel blij met Fien en hopen dat ze nog lang bij ons blijft! In 2022 gaat Fien beginnen met de cursus voor assistent niveau 2!
Mei 
Na de meivakantie was er een extra streetdance les op de vrijdagmiddag van 16:30 – 17:30 uur voor de leeftijd 12 t/m 14 jaar. Helaas was er te weinig animo voor deze les en is de les voor de zomervakantie gestopt. Hopelijk kunnen we in de toekomst wel een les voor deze leeftijd faciliteren.

Vrijdag 28 mei werd er een streetdance workshop gegeven op de basisschool in Oosthuizen. Aan het eind van de les zijn er flyers uitgedeeld ter promotie.

Ook zijn er in juni streetdance workshops gegeven op alle andere basisscholen in Zeevang. Op dinsdag 22 juni op de basisscholen in Warder en Beets. En op 24 juni in Middelie en Kwadijk. Alle kinderen hebben een flyer meegekregen ter promotie voor de vereniging Olympia Oosthuizen.

Juni 
Op 3 juni 2021 nam Anne-Fleur haar diploma Sport, management en bewegen in ontvangst. Gefeliciteerd!
Juli 
11 juli 2021 was de laatste lesdag van Anne Laagland bij Olympia… Anna is in 2015 gestart met lesgeven aan de kleuters op vrijdag. Vanaf 2018 de jeugdgroepen op de dinsdag en vanaf 2020 de jeugdgroep-selectie-damesgroep op de maandag. Anna heeft een dinerbon ontvangen voor haar jarenlange inzet voor G.V. Olympia!
Springdag 
Op 29 juni was er weer een gezellige springdag georganiseerd! Er waren springkussens, patat, ranja, de leden die de meeste loten hadden verkocht tijdens de Grote ClubActie kregen een prijsje en…. de streetdance groepen traden voor het eerste op! En wat deden zij het goed voor de eerste keer!

Het plan is om elk half jaar een optreden te verzorgen, voor de kerst- en zomervakantie. Helaas komt het optreden van december 2021 te vervallen wegens de corona-maatregelen. Voor de ouders gaan we nu een mooie video opnemen! Zodat zij thuis de danskunsten kunnen bewonderen!

Augustus 
Vanaf 30 augustus is er een nieuwe streetdance groep gestart voor onze aller jongste leden. De les is voor basisschoolgroep 1 t/m 4. En is op woensdag van 14:15 tot 15:00 uur. De groep bestaat nu uit 8 kindjes. Er kunnen dus nog veel kindjes bij! Dus zeg het voort…. Zeg het voort….
November
Sinterklaas intocht & Pietengym

Dit jaar mochten alle kinderen van Olympia optreden bij de Sinterklaas intocht in Oosthuizen. De recreatiegymgroepen, selectie gymgroep en de dansgroepen hadden een dans ingestudeerd. En wat deden ze het allemaal goed! Voor zoveel publiek! Zowel de Sinterklaas als de pieten waren zeer onder de indruk!
We willen alle ouders bedanken die geholpen hebben deze dag. In het speciaal Suraya! Hopelijk mogen we volgend jaar weer optreden voor de Sinterklaas!

Ook is de jaarlijkse pietengym weer georganiseerd. Alle kinderen hebben hun pietendiploma behaald, een heerlijke chocoladeletter gekregen en er waren zelfs 2 pieten aanwezig! Wat een feest!

Grote ClubActie 
Van het geld van de Grote ClubActie van 2020 hebben wij 2 mini airtracks kunnen kopen. Deze zijn gemakkelijk op te zetten. We zijn erg blij met dit geweldige materiaal!
December
Omdat helaas de springdag niet door kon gaan hebben alle streetdance groepen een clip opgenomen! Ze hebben het alle drie super goed gedaan! De clip zal voor de Kerst naar de ouders worden gestuurd!

Stagiair Pim

Op de maandag wordt Anne-Fleur geassisteerd door Pim Pronk.
“Hoi, mijn naam is Pim Pronk, ben 16 jaar oud en zit op voetbal. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Voor de opleiding moet ik een jaar stage lopen dat kom ik bij Olympia doen. We gaan er een mooi jaar van maken!”

Zoektocht naar een nieuwe train(st)er

Op het moment worden alle lessen gegeven door Anne-Fleur Tol. Voor de lessen op de maandag zijn wij opzoek naar een nieuwe trainer/trainster! Helaas hebben wij deze nog niet kunnen vinden. Zouden jullie ons kunnen helpen met zoeken?

Tot dat wij een nieuwe trainster hebben gevonden, blijft Anne-Fleur de lessen geven. 

Berichtje van de huidige voorzitter, Saskia Droog. 

Via deze nieuwsbrief aandacht voor het volgende: we zijn hard op zoek naar versterking!

Na jaren van inzet is mijn tijd gekomen om ruimte te maken voor nieuwe bestuursleden. Uiteraard wil ik wel graag betrokken blijven en hulp blijven bieden, maar niet in de rol van voorzitter. Wij zijn dus hard op zoek naar mensen voor in het bestuur!

De taken die hiervoor vervuld moeten worden zijn:

  • 1x in de 6-8 weken vergaderen,
  • Organisatie van wedstrijden en festiviteiten,
  • Regelen en organiseren van dagelijkse gang van zaken,
  • Contact onderhouden binnen het Rayon en de bond (KNGU) omtrent wedstrijden of vaktechnische zaken.
Ik weet dat de meeste mensen zich niet aangesproken voelen om een taak te vervullen. Vaak omdat men denkt dat er veel tijd in gaat zitten.
Maar dit heeft u geheel zelf in de hand! En vele handen maken licht werk… Momenteel valt al het werk in te weinig handen wat niet motiverend werkt. Versterking is dus hard nodig!

U hoeft geen ervaring in de turn- of danssport te hebben om een ondersteunende taak te kunnen vervullen, alleen een goed humeur en goede ideeën. Mocht u interesse of vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met mij of Anne-Fleur.

Met vriendelijke groet,

Saskia Droog

Volg ons op alle social kanalen!

Op het moment zijn we bijna overal te volgen! Volg jij ons al op Facebook, Instagram en TikTok?! Maandelijks posten wij hier leuke berichten op! Klik op de icoontjes hieronder om ons te volgen!

Daarbij zijn wij druk bezig met een nieuwe website. Deze is bijna af….
Wil je ons helpen met het beheren van de website en de social kanalen, dat mag! Neem dan contact op met ons via de mail of persoonlijk!

Website
Nieuwsbrief Olympia Oosthuizen
Facebook
Instagram

Nieuw lesrooster

Als de avondlockdown ons weer wat meer ruimte geeft, dan zal het lesrooster van Olympia op de maandag iets veranderen. Alle lessen zullen een uur eerder plaats vinden, zodat Anne-Fleur ook de dames groep les kan geven.

In alle lessen zijn nog genoeg plekken voor nieuwe leden. En de eerste 2 proeflessen zijn geheel GRATIS! Dus moedig alle kinderen en je familieleden aan, om ook gezellig bij Olympia te komen sporten!

Gym- & Danskamp

Tijdens de zomer van 2022 wil G.V. Olympia een gym- & danskamp organiseren! Het kamp zal bestaan uit diverse gym- en dansworkshops. Waarna de kinderen op de laatste dag zullen optreden en hun geleerde gym- en danskunsten zullen laten zien. Daarnaast zullen we allemaal leuke kamp gerelateerde activiteiten ondernemen!

Het plan is om het kamp 3 dagen te laten duren, waarvan we op 1 avond blijven slapen in het MFA! Wil je helpen in de voorbereiding richting het kamp? Zou je als bedrijf een bedrag willen sponseren? Alle hulp is welkom! Neem hiervoor contact op met ons via de mail: olympiaoosthuizen@gmail.com

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.